facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید:
امروز تماس بگیرید:


Adonis Drug Co

مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لانولین
چربی پشم یا لانولین موم زرد رنگی می‌باشد که از غدد چربی پشم حیوانات گرفته می‌شود. لانولين يا واكس (wax)  يك ماده آب رسان، نرم‌كننده و بسيار قابل جذب مي‌باشد كه در پايه كرم‌هاي آرايشي، ماسك‌هاي صورت و ساير محصولات بهداشتي، آرايشي پماد های دارویی به كار مي‌رود و تنها مشكل آن بوي نامطبوعش است كه توسط ساير تركيبات استفاده شده در محصولات پوشش داده مي‌شود و یا با تصفیه بهتر لانولین بوی آن تا حد ممکن کاهش داده میشود. در واقع لانولین به دو نوع بدون بو و با بو موجود است.

لیست کامل مواد اولیه صنایع آرایشی بهداشتی

لانولین
لانولین
لانولین

ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 15013
بازديد امروز : 1013
كل بازديدها : 1187521
افراد آنلاين : 52