facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید:
امروز تماس بگیرید:


Adonis Drug Co

مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
سدیم لاکتات
سدیم لاکتات به عنوان نرم کننده، مرطوب کننده، عامل بافری، آنتی اکسیدان و یا عامل هم افزا در آنتی اکسیدان ها، امولسیفایر، تنظیم کننده اسیدیته، طعم دهنده و افزایش جذب امولسیون ها و کاهش حالت روغنی امولسیون ها به کار می رود. سدیم لاکتات در محصولات مراقبت شخصی و آرایشی و بهداشتی، محصولات پوست و مو، صنایع نوشیدنی و غذایی استفاده می شود.
سدیم لاکتات در صنایع غذایی به طور عمده به عنوان نگهدارنده استفاده می شود.افزودن سدیم لاکتات به آب سرد در فرآیند تولید صابون باعث می شود که زمان انتظار برای قالب بندی صابون کوتاه تر شود و صابون های سخت تر و با دوام طولانی تر شکل بگیرد.

سدیم لاکتات



سدیم لاکتات

سدیم لاکتات


سدیم لاکتات
ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 12880
بازديد امروز : 1025
كل بازديدها : 1351924
افراد آنلاين : 55